Facadestillads

Få dit stillads som du ønsker det med et søjle eller rammestillads – i daglig tale facadestillads. Fleksible løsninger i klasse 3, der kan tilpasses en lang række opgaver og er optimalt til renoverings-, om- og tilbygningsarbejdet samt nybyg. Vi udlejer og/eller opsætter ethvert facadestillads, og er stolte af vores årelange erfaring samt gode og tætte samarbejde med håndværksmestre, private og entreprenører.

Vores facadestilladser er:

Uafhængig af, om det gælder let eller tungt arbejde, så er facadestilladset en fleksibel løsning, der oftest er monteret som et søjlestillads. Det er dermed en solid konstruktion, der er nem at arbejde med. Facadestilladser er den mest udbredte og brugte type af stilladser med en maksimal belastning på 200 kg/m2.

Skal du op?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere den helt rigtige stilladsløsning til din opgave. 

Skriv eller ring på 47 17 89 93

Design uden navn (27)

Rammerne er sammen med langsgående hegn og dæk det, der danner skelettet af stilladset. Og når det kommer til facaderenovering, vinduesudskiftning/maling og tagarbejde får du ikke et bedre stillads. Det kan også være konstrueret som et komplekst hængestillads eller materialetårn til opbevaring af tunge materialer.  

Optimalt til:

  • Facadeisolering
  • Tagudskiftning
  • Sandblæsning
  • Opbygning
  • Tilbygning
  • Flisering
  • Pudsearbejder
  • Fugeudkradsning
  • Vinduesudskiftning
  • Inspektion

Du kan få det, som du vil

Afhængig af hver enkelt opgave er der forskellige krav til, hvor bredt dit stillads skal være. Skal der eksempelvis males, er kravet 0,65 meter, mens det er 1,3 meter, når det kommer til vinduesudskiftning. Størrelsen er ikke et problm, for stilladset kan altid udbygges med konsoller, der øger platformbredden. Vores facadestilladser er fleksible, så du kan få dem så høje, brede og med særlige tilføjelser alt efter dit behov. 

Sådan er konstruktionen

Facadestilladser er lette stilladser, der også kaldes reparationsstilladser. De er bygget af rammer med en standardhøjde på 2 meter. Men selvfølgelig kan der monteres indskudsrammer eller konsoller i målene 0,40, 0,66, 0,80, 1 m og 1,5 m, så du kan tilpasse stilladset til den enkelte opgave og regulere højden, så det passer til alt fra vinduespartier til etageadskillelser og alt derimellem.  Det giver den bedste komfort og arbejdsstilling, når alt kan tilpasses individuelt. For vi vil gerne give dig rigeligt med plads og sikre dig de mest optimale arbejdsbetingelser.

Gulvene er enten aluminium med finer eller ren aluminium ligesom alle dele fås enten i galvaniseret stål eller aluminium.

Et facadestillads kan også være et søjlestillads, hvor komponenterne har lav egenvægt med højt lastkapacitet, så transporten af materialer mindskes og arbejdsvilkårerne optimeres. Stilladset består af søjler, der er forbundet med dæk, længderør og diagonaler og det er udført i stål eller aluminium for stærke og lette konstruktioner. 

Så er det bare at komme i gang.

Sikkerhed

Vi tilbyder selvfølgelig alle former for sikkerhedsforanstaltninger i form af konsoller ved tagfoden og skærm for eventuelt nedfald.

Involverer din arbejdsopgave trappeskakter, gemte vægge eller andet, hvor almindelige stilladser ikke kan komme til, sætter vi et specialtilpasset stillads op for dig. 

I Danmark er vejret ikke altid med os, hvilket kan komplicere opgaven og forlænge arbejdstiden. Her tilbyder vi alle former for overdækning fra totalinddækning til mindre inddækninger, så du er i ly for elementernes rasen, mens du arbejder. Det øger også sikkerheden, når risikoen for glatte underlag elimineres.

Læs mere om overdækning her

Skal du i gang med mindre opgaver som lidt udvendig vedligeholdelse, malerarbejde/ spartling eller andet, kan et rullestillads være det rigtige

Muligheder for ekstramonteringer

Det er ikke tilfældigt, at facadestilladser er meget brugt, for fleksibiliteten indebærer, at der kan monteres både 150 kg El-hejs, trappetårne, andre materialehejse, gods eller personelevatorer, nedfaldsskakt rør, armerede plastik, plastnet og en klimaskærm der fungerer som et tag oven på stilladset. Mulighederne er utallige og afhænger af dit unikke behov tilpasset arbejdsopgaven. 

Til projekter der kræver høj lasteevne tilbyder vi også murerstilladser

Husk, at du ikke selv må opstille stilladser på over 3 meter – det kræver en faguddannet stilladsmontør – her står vi klar, og vores fokus er sikkerheden for dem, der skal benytte stilladset. Når vi leverer, monterer og tager ned igen, kan du koncentrere dig om dit arbejde.

Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning til din opgave.