Murerstillads

Et murerstillads er en af de store drenge, der kan klare en stor belastning og flere håndværkere af gangen. Derfor er de velegnede til store projekter, også når der arbejdes på flere ting på én gang. Den midlertidige arbejdsplatform leverer et stort og bredt arbejdsdæk i en konstruktion lavet af et svært stålstillads monteret med traller. Det er optimalt til opmurings-, renovering og tagarbejde, hvor både en stor bæreevne og en bred platform er en fordel.

Vores murerstilladser er:

Fri passage – også med trillebøre, værktøj og maskiner. Det lyder skønt ikke? Er det det, du er ude efter, skal du gå efter et murerstillads. Det kaldes også et svært stålstillads og er klassificeret fra klasse 3 til klasse 6. Det betyder, at den maksimale belastning er 450 kg/m2. 

Skal du op?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere den helt rigtige stilladsløsning til din opgave. 

Skriv eller ring på 47 17 89 93

MPE03857-2

Som standard er bredden for et murerstillads 2,20 m opbygget ergonomisk med en tralle på 2,40 m og konsol i 0,60 m. Selvfølgelig kan både traller og konsoller placeres med variabel højde, c/c 50 cm, så det bliver muligt at opnå lige præcis den rigtige arbejdshøjde afhængig af opgaven. Samtidig levner de brede dæk også plads til opbevaring af materialer på stilladset.

Optimalt til:

  • Garager
  • Facader
  • Vinduesarbejde
  • Renovering
  • Opmuring
  • Tagarbejder
  • Vinduesudskiftning
  • Tunge om- og tilbygninger
  • Blikkenslagerarbejde
  • Andre former for beton, flise og murerarbejde på bygningsværker, etageejendomme og villaer

Murerstilladser til store krav

Murerstilladser er ganske velegnet til store projekter, hvor der er høje krav til bæreevnen og konstruktionen af stilladset, for her udmærker det sig frem for eksempelvis facadestilladser. De brede dæk gør arbejdsforholdene optimale, mens dets robusthed gør, at det kan holde til en kraftig belastning.

Det kan opstilles med et trallelag for hver 2 meter og med et enkelt trallelag ved både tagfoden og et til opmuring. På den måde bliver det muligt både at foretage tag-, og facadearbejde, uden at håndværkerne træder hinanden over tæerne. 

Tilbehør

Murerstilladser kan bygges som tripod, hængestillads, facadestillads eller trappetårn. Ligesom ved andre stilladstyper er det muligt at montere både nedfaldsskaktrør, el-hejs, personhejs, wirehejs mm. og totaloverdækning. Det gælder selvfølgelig også lade/materialetårne. For vi sørger for, at du får dit stillads lige, som du har brug for. 

Det kan også være, at du har brug for opgangslemme, stiger eller trappeløb uden på stilladset.

En af de åbenlyse ulemper ved murerstilladser er dog, at der ikke kan monteres konsoller ligesom på facadestilladser. Det betyder, at sidstnævnte i nogle tilfælde kan være mere egnede til eksempelvis vinduesarbejde.

Stol aldrig på vejret

Danmark er kendt for sine skiftende vejrtyper. Derfor er det oftest en god idé at indtænke inddækning og overdækning med plast, når man arbejder – også på murerstillads. For så behøver vejret aldrig at være med dig. Læs mere om forskellige former for inddækning her

Samtidig betyder plastafskærmningen, hvis det eksempelvis drejer sig om boligblokke, store ejendomme eller industri, at højdefornemmelsen reduceres, så håndværkere med eventuelle betænkeligheder vil føle det mere sikkert at færdes på dækket.

Og så er der ingen grund til at holde pauser på grund af regnskyl, hvilket gør det lettere at nå tidsplanen.

Stor erfaring og præcision

Vi lytter til dine behov og sørger for punktlighed. Vores medarbejdere er alle uddannede stilladsmontører og kan gøre det let for dig at bruge stillads. Vi opstiller, regulerer og nedtager stilladset, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Brug for et stillads til et mindre projekt? Se mere om facadestilladser her
Kontakt os, hvis du vil vide mere om de mange muligheder eller er i tvivl om dit behov.