Hejs

Fra byggeprojektet med mindre lettere materialer til det store tunge material som ståloverliggere og ventilationsrør, personer eller andet, så har har vi det rigtige hejs til byggepladsen. Ofte kan det være svært at vurdere, om det ene eller andet hejs er det rigtige – for alt afhænger af forholdene og den enkelte opgave, mandskab, materialer og processer. Vi opsætter alle former for hejs – fra materiale til stillads, person eller ladetårn på kapaciteter op til 2000 kg. Er du i tvivl, står vi klar, så du altid får det rigtige hejs tilpasset din opgave.

Stilladshejs betyder:

Et godt arbejdsmiljø involverer det rigtige, tekniske løftegrej, når materialer skal flyttes på byggepladsen. For det sparer ikke bare håndværkernes rygge, men også tid, når man let og hurtigt har adgang til de nødvendige materialer. Og i sidste ende betyder det overholdte tidsfrister og fleksibel opgaveløsning.

Skal du op?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere den helt rigtige stilladsløsning til din opgave. 

Skriv eller ring på 47 17 89 93

Hejs-2-2

Et hejs er ikke bare et hejs – afhængig af opgaven er det alfa og omega, at I får det rigtige materiale, der gør arbejdsprocesserne lettere og optimerede. 

Alle hejs og elevatorløsninger kan sammenbygges med trappetårne, materiale-, ladetårne direkte på stilladset, så der findes utallige kombinationsmuligheder.

Typer af hejs:

  • Stilladshejs – Når der skal transporteres og bruges materialer i den lettere klasse
  • Personhejs – Når mandskabet skal transporteres
  • Wirehejs/Stigehejs -Når det gælder små løft kan taljen klare op til 150 kg 
  • Materiale/godshejs – gør transport at materialer i højden og mellem etager nem. fra 300 kg til 3,7 tons.
  • Kombineret person/materialehejs
  • Elevatorer – til gods og personer. Fleksible transportløsninger op til 2000 kg. Kan svinge ind på stilladset.

Farvel til tunge løft

I bund og grund er alle former for hejs sat i verden for at sikre gode arbejdsprocesser og højne arbejdsmiljøet ved at undgå at overbelaste håndværkerne. De gør det let at transportere i højden og mellem etager, så ryggene spares. Det betyder samtidig sparet tid og effektive timer, så tidsfrister kan overholdes.

I tvivl om, hvilket hejs, der er det rigtige til din opgave?


Vi tager udgangspunkt i jeres byggeprojekt og planlægning, når vi rådgiver om det rigtige materiel. Vi sørger selvfølgelig også for at montere hejset og yder rådgivning undervejs, ligesom vi står for service, vedligeholdelse og reparation. Vores fokus er altid, at sikkerheden er i top ved lovpligtige årseftersyn af al vores materiel, for jeres sikkerhed ligger os på sinde.

Kontakt os, så sørger vi for, at du får det helt optimale specialtilpassede hejs.