Rullestillads

Den nemme løsning, der er god til småarbejde som maleopgaver og hurtig montage utallige steder, når du skal op i højden. Stilladset er optimalt til handymen, malere og pedeller – men ikke kun. Også tømrere, VVS´er og elektrikere eksempelvis kan med fordel bruge det let håndter-, og flytbare stillads mange steder, hvor højdekravet er begrænset, og det er en fordel let at kunne flytte det rundt.

Fordele ved rullestilladset:

I modsætning til alle andre stilladser har rullestilladset den fordel, at det er bevægeligt, som navnet siger. Det gør det utrolig let at flytte rundt, uden det skal pilles ned og opsættes igen. Derfor er det optimalt til loftsarbejde, tagrender og skilte eksempelvis – men mulighederne er utallige. Når det gælder smårenoveringer, hvor stilladset hele tiden skal følge med opgaven, der måske er spredt, er rullestilladset den lette løsning.

Skal du op?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere den helt rigtige stilladsløsning til din opgave. 

Skriv eller ring på 47 17 89 93

Rullestillads-2-2

På grund af sin lette konstruktion og karakteristika, er rullestilladset et stillads, som de fleste med en hurtig korrekt instruks kan sætte op, så du på kort tid har en stabil arbejdsplatform. Vær dog opmærksom på, at kun uddannede stilladsmontører må opstille rullestilladser på over 3 meters. Er stilladset over 2 meter, skal det desuden fastmonteres.

Optimalt til:

  • Hurtig montage
  • Loftsarbejde
  • Tagrender
  • Skilte
  • El installation
  • Mindre tømreropgaver
  • Maleopgaver
  • Smårenovering
  • Opgaver hvor 2 m højde er nok
  • Alle opgaver, hvor man hurtigt skifter arbejdsposition

Sådan er stilladset

Et rullestilllads er klasse 2 og 3. Det er lavet af aluminium og er derfor både let at håndtere og opsætte. Den særlige konstruktion med justerbare aflåselige hjul betyder, at det er nemt at flytte rundt, og samtidig er det en solid løsning, der leveres i stort set alle mål. Kørestilladser har en platformbredde på 60 eller 120 cm og en maksimal belastning på 200 kg/m2, mens længden normalt er 250 cm.

Stilladserne har rammer forsynet med ribber pr. 25 cm, der samles med horisontale og diagonale rør, som man klikker på ribberne. Det gør dem meget fleksible, da de kan placeres med 25 cm´s interval.

Rullestilladset kræver et underlag der er jævnt og stabilt for at kunne stå sikkert. 

Opbygning

Rullestilladset er søjleopbygget som et letvægts facadestillads i et enkeltmodul. Det består af rør, koblinger, rammer eller præfabrikerede stilladskomponenter som gelænder, fodlister, diagonaler, dæk/traller og hjul. Det skal være forsynet med indvendig trappe eller stige og adgangsåbningen skal være mindst 0,4 x 0,6.

Selvom rullestilladset er mobilt og let at håndtere, skal du være opmærksom på, at sikkerhedskravene er de samme som ved andre stilladstyper.

Kontrol og funktionalitet

Vi sørger for, at du får det rullestillads, du har brug for og fører konstant kontrol med, at alle dækplader, rør, samlinger og hjul er i forsvarlig stand, godkendt til opgaven og fuldt funktionelle. Vi udlejer, men monterer og leverer også gerne dit rullestillads. Det eneste du skal huske er, at rullestilladset skal stå i lod, så det ikke kan vippe.

Kontakt os med dit behov, så finder vi det helt rigtige rullestillads til din opgave.