Tilbehør

Vi leverer alle løsninger inden for stilladser, når vi udlejer, monterer og etablerer. Derfor tilbyder vi også en række forskellige tilbehørsløsninger for at alle krav kan tilgodeses og alle mulige behov kan tilfredsstilles. Vi har ikke mulighed for at liste alt op herunder, så kontakt os for at høre nærmere omkring, hvordan lige præcis din stilladsløsninger bliver optimal.

Bonus ved tilbehør:

Vi tilbyder et utal af forskellige varianter af tilbehør. Ring og lad os hjælpe dig med din opgave, for vi er ikke i tvivl om, at vi kan tilbyde den helt rigtige løsning uafhængig af dit behov.

 

Skal du op?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere den helt rigtige stilladsløsning til din opgave. 

Skriv eller ring på 47 17 89 93

Design uden navn (4)

Eksempler på tilbehør:

  • Byggepladshegn 

Til midlertidige afspærringer af byggepladser og stilladser. Galvaniseret stål i en ramme med trådflet i længder på 350 cm og højder på 200 cm. Montering i 35 kg betonklods sikrer stabiliteten.

  • Trappeløb  

Med et trappeløb er du sikret nem adgang til stilladset, da trappen monteres uden på stilladset og udgør en regulær trappe i modsætning til den traditionelle hønsestige inde i stilladset.

  • Skakt 

Smid affaldet direkte i tragten til containeren og undgå transport af mandskab. Skakte kan tilpasses til alle stilladser i alle højder og findes også i støvtætte versioner.

  • Tyverisikring 

Gå fra stilladset med ro i sindet mens dyre materialer og værktøj bliver tilbage. Med en tyverisikring kan stilladset sikres selv efter arbejdstid. Kan kombineres med en aflåst dør til trappeløb og opgangsfelt.

  • Sikkerhedsrækværk

Aluminiumsrækværk med kontravægtklodser er let og enkelt at montere, når der arbejdes i højden fx. på tage. Vi tilbyder kasseskærme, der kan stoppe eventuelt faldende mandskab, men kan også lave faldsikring på mål, tilpasset omgivelserne og opgaven.