Trappetårne

Udvendige trappetårne, der sikrer adgang til etageadskillelser og tagarbejde er standard på projekter, hvor der arbejder mere end 2 faggrupper. De betyder tidsbesparelse i dagligdagen og gør arbejdet lettere. Samtidig kan trappetårne bygges præcis, som man ønsker det med individuelle mål. Når der er meget trafik på trapperne, kan en bredere trappe med en højere lastklasse etableres, ligesom trapper kan bygges, så de også kan benyttes som redningstrapper.

Trappetårne:

Skal du op?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere den helt rigtige stilladsløsning til din opgave. 

Skriv eller ring på 47 17 89 93

Trappetårne-2-2

Når du bruger et professionelt trappetårn spares der tid af den simple grund, at arbejdsgangene simpelthen kører mere glidende og det sparer mandetimer, når adgangsvejene er gode.

Effektivitet og bedre arbejdsmiljø er ligesom sikkerhed alle tre dele væsentlige elementer, der forbedres, når trappetårne indkluderes i stilladset.

Karakteristika:

  • Stilladsklasse 3 
  • Op til 200 kg
  • Opbygges efter individuelle mål
  • Kan benyttes som redningstrapper
  • Fleksible & kombinerbare
  • Alle højder og grundmål er mulige
  • Altid tjekket og vedligeholdt materiel
  • Overholder alle lovkrav

Systemet

Trappetårne er fleksible og kan kombineres, så alle grundmål og højder er mulige. Er stilladset højere end 5 meter og længere end 10, kræves det at der er separat adgang i form af trappeløb eller tårn, der fører til øverste arbejdsdæk. Trappetårne er stilladsklasse 3  og kan klare 200 kg/m2. De har en aluminiumstrappe på 0,70 bredde til lettere trafik.

Uanset hvilken type trappe, du har behov for, sørger vi for, at den overholder gældende lovgivning, er efterset og vedligeholdt, for din sikkerhed er central for os.

Vi beregner gerne på dit projekt og monterer og afmonterer selvfølgelig lige det trappetårn, du har behov for til din opgave.

Kontakt os for at høre mere om, hvilke slags trappetårne, der egner sig til dit projekt.