Arbejdsmiljø

Vi ved det godt. Det er ikke ufarligt at være håndværker, og man skal have respekt for at arbejde i højden. 

Det gælder både for vores medarbejdere som stilladsmontører, hvor vi sætter sikkerheden foran alt. Det samme gælder selvfølgelig for de entreprenører og håndværkere, der skal udføre arbejde på de stilladser vi har opsat i forbindelse med alt fra små til store projekter. 

For vores arbejde handler i bund og grund om sikkerhed, og der skal aldrig være tvivl om, hvorvidt både arbejdsmiljø og sikkerhed er helt centralt. Derfor sørger vi både for at leve op til gældende regler, ligesom vi hele tiden at tjekker udstyr og materiel for eventuelle fejl og mangler.

Faldsikring

Loven byder, at man bruger udstyr til faldsikring, når man arbejder i højden. Derfor sørger vi for at have det mest optimale og brugervenlige sikkerhedsudstyr samtidig med, at vi sørger for, at det bruges rigtigt. Faldsikring dækker rækværk og  afskærmning af stilladserne, ligesom vi bruger egnet faldsikringsudstyr, der sikrer de arbejdende mod fald, ligesom det dæmper eller stopper. 

Men faldsikring er sidste skridt. Det hele starter med god planlægning, så der kan arbejdes i højden sikkert.

Vi har din ryg

Både når man arbejder på jorden og i højden skal man kunne have gode arbejdsstillinger. Med de mange kombinationsløsninger, forskellige former for tilbehør og specialtilpassede stilladser tilstræber vi, at alle former for arbejde kan udføres med de bedste arbejdsstillinger for håndværkeren, ligesom der skal være gode ubegrænsede adgangsveje. Materialetårne, lifte og elevatorer mm. sørger for at ryggen belastes minimalt, mens overdækning er med til at løfte sikkerheden i form af at undgå glatte underlag og påvirkning fra vejret, der sætter begrænsninger for arbejdet.

Uddannede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er uddannede stilladsmontører, der ved, hvordan man begår sig på en byggeplads. De har alle taget relevante uddannelser, og vi opdaterer med kurser. Vi har årelang erfaring og ved, at det er vores ansvar, når vi opstiller stilladset, at det er opstillet korrekt. Derfor tager vi hensyn til området, vejret, belastningen, arbejdets art og den rigtige praksis. For stilladser er et hjælpemiddel, som efter montering bliver benyttet af mange forskellige faggrupper, og derfor skal det være både sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi sætter nemlig vores faglighed højt og tager vores arbejde alvorligt.

Husk også selv sikkerheden

Håndværkere skal selvfølgelig også passe på sig selv, og man skal altid have hovedet med sig, når man arbejder med materiel og værktøj. Derfor er det vigtigt at huske sikkerhedsspørgsmål som:

  • Kan jeg udføre mit arbejde sikkert her?
  • Har jeg de rigtige hjælpemidler?
  • Er mine kollegaer sikre?
 

Når du vælger os som din stilladspartner, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad der er i vores magt for at sikre de bedste løsninger, hvor sundheden for både vores egne medarbejdere og de håndværkere der efterfølgende skal bruge stilladserne er i fokus.

For vi går op i godt arbejdsmiljø, og vil gerne være med til at styrke alle håndværkeres arbejdsglæde, sundhed og velvære. Og et godt sted at starte mener vi er, at man kan færdes trygt på sin arbejdsplads.